STARS Patient Information

Behandelingsopties

 

Syncope kan veel verschillende oorzaken hebben. De meeste zijn niet levensbedreigend en kan meestal gemakkelijk worden gecontroleerd. Echter, een zeer kleine minderheid gevaarlijk zijn. Daardoor aantal oorzaken van flauwvallen zijn te behandelen en kan worden verbeterd met eenvoudige zelfhulp maatregelen. Anderen zijn complex en kunnen medicijnen of pacemaker options.

Het beheren van uw eigen syncope

Counter Manuoevres
 

  • Zodra je ervaart 'pre-syncope' symptomen (warme, klamme, zweterige, misselijk), leren om onmiddellijk squat of liggen die zouden kunnen helpen voorkomen dat een complete black-out.
  • Probeer niet om uw klachten te bestrijden door het opstaan. U bent niet sterker dan uw bloeddruk en het zal winnen!
  • Als u niet in staat om te gaan liggen, steek je enkels en gespannen je kuit-spieren, omdat dit zal helpen om het bloed pompen rond je lichaam te krijgen en het verhogen van uw bloeddruk, combineer deze beweging met bil balde effecten meer uitgesproken die zal verlichten maken de symptomen. Dit is echt een nuttige oefening als je betrapt in de supermarkt kassa !!
  • Als je in staat bent, ga zitten onmiddellijk of, indien mogelijk, liggen plat en zet je benen in de lucht - bijvoorbeeld tegen een muur of gestut op kussens, als je kunt het de voorkeur om een ​​fiets-beweging doen met je benen.

Dr Wouter Wieling, hoogleraar Inwendige Geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam, STERREN medische patron demonstreert nuttig tegendruk manoeuvres, ter illustratie van het directe effect dat ze op de bloeddruk kan hebben.

Geneesmiddel

Veel geduld dient bij de behandeling van syncope en POTS als medicijnen die helpen sommigen geen effect hebben voor anderen en soms nog erger. Midodrine is een van de meest succesvolle en drugs en heeft weinig bijwerkingen. Jeuk, tintelend gevoel en koud zijn enkele van de bijwerkingen, maar deze kunnen eenvoudig worden gecontroleerd door het veranderen van de dosering.

 

Pacemaker

Stimulatie kan helpen sommige mensen met syncope die een plotselinge daling ervaren in hun hartslag (bradycardie). Een pacemaker bewaakt het hart en herstelt het hart om een ​​normaal hartritme handhaaft derhalve bloedtoevoer naar de hersenen en het verminderen bewustzijnsverlies.

Voor meer informatie over de behandeling opties kunt u contact opnemen info@stars-nl.org.


Get in touch for more help and information

+31 20 808 1517info@stars-nl.org

Share

Send us your feedback

Patient Resources

To download our information resource and receive regular updates from STARS please enter your details below*:

No thanks

*Please note you can unsubscribe from our mailing list at any time

This link will take you to the site

Stay on this site