Klinikusok számára

Jelentések

Új európai atlasz megelőzéséről szóló AF kapcsolatos löket indított:
Az útvonal térkép és európai Atlas megelőzéséről szóló AF kapcsolatos stroke egy új, átfogó jelentést, amely azt mutatja, amit a különböző európai országok csinálnak javítása megelőzése AF kapcsolatos stroke. A jelentés kulcsfontosságú adatokat dokumentálják a teher által okozott AF kapcsolatos stroke különböző országokban, kiemeli a kulcsfontosságú kérdéseket és kihívásokat végrehajtása a legjobb gyakorlatok és példákat ad a sikeres kezdeményezéseket tettek különbséget a betegek számára.

Az interaktív jelentés elolvasható itt.

Négyből egy agyvérzés miatt AF Dániában. Dánia viteldíjak jól, mint más országok aránya tekintetében antikoaguláns használat alapellátásban "bár 25% pitvarfibrilláló betegek még mindig nem részesülnek a megfelelő kezelést, összhangban a stroke kockázatát. A sikeres együttműködése neurológusok és kardiológusok Odense szerepelt a jelentésben, mint egy jó gyakorlat, hogy emulált a különböző országokban.

Patient - Doctor Discussion Guide

This guide is not for direct distribution to patients and is intended to support healthcare professional and patient discussion on atrial fibrillation (AF).

It will take about ten minutes and will help you make the most of the consultation time.

Read more


Get in touch for more help and information

info@afa-international.org

Share

Send us your feedback

Patient Resources

To download our information resource and receive regular updates from AF Association please enter your details below*:

No thanks

*Please note you can unsubscribe from our mailing list at any time

This link will take you to the site

Stay on this site