We are here for you during this COVID-19 pandemic and will continue to provide support.
Please click here for more COVID-19 information and resources.

за асоцииране AF

Предсърдно мъждене асоциация (АФА) е регистриран в Обединеното кралство благотворителност, която се фокусира върху повишаване на информираността на предсърдно мъждене (ПМ) чрез предоставяне на информация и помощни материали за пациентите и медицинските специалисти, които участват в откриване, диагностициране и управление на предсърдно мъждене.

Асоциация AF работи в тясно сътрудничество с медицински специалисти, Министерството на здравеопазването, правителството, NHS тръстове, стратегически здравни власти, пациенти, лица, полагащи грижи, пациентски членове подкрепа група и свързани с тях групи.

Всички информационни ресурси, публикувани от Асоциацията AF са били одобрени от AF медицинска панел и одобрени от Министерството на здравеопазването. Брошурите момента на разположение са заглавия на: Кардиоверсия на AF, медикаментозно лечение за AF, разреждане на кръвта за AF, две контролни листове и AF информация за пациента книжка с.

Асоциация AF е късмет да имат професор A John Camm, проф Ричард Шилинг и г-жа Джейн Mudd като настоятелите andBaroness Smith на Gilmorehill като покровител.

Г-жа Труди Lobban MBE е главен изпълнителен директор на.
Много просто,

    "AF е най-честата сърдечния ритъм проблема и причинява значителна нещастие за много хора. ГФС ще помогне на пациентите да разберат и да получите достъп до установени и нови или иновативни методи на лечение за AF "

Проф Ричард Шилинг - консултант кардиолог и доверено лице, AFA
Ето защо, AFA има за цел да:

  •     За да се осигури подкрепа и информация за предсърдно мъждене на засегнатите от това състояние
  •     За да преминете на образованието на медицинската професия и на широката общественост по въпроса за предсърдно мъждене
  •     За насърчаване на научните изследвания в областта на управлението на предсърдно мъждене


Get in touch for more help and information

info@afa-international.org

Share

Send us your feedback

Patient Resources

To download our information resource and receive regular updates from AF Association please enter your details below*:

No thanks

*Please note you can unsubscribe from our mailing list at any time

This link will take you to the site

Stay on this site